sedukorrupsionin.org platform will attempt to boost the civic activism of youth in promoting the anti-corruption fight in the education system, through informative technology and social media.

Kjo platformë do të jetë dritare ekskluzive ku të rinjtë dhe qytetarët e tjerë do të mund të informohen/edukohen rreth korrupsionit në sistemin e edukimit, shkaqeve dhe efekteve, formave të ndryshme të korrupsionit dhe çështjen më të rëndësishme se si të adresohet/raportohet korrupsioni në sistemin e edukimit në Kosovë nga të rinjtëSTATISTICS

3

Total reports

Cases in progress

Closed cases

NEWS

IMG_6792

Bribery, nepotism and misuse are present in education system ...

Prishtina, March 15, FOL Movement held a media conference today, and published its report of Public ...
IMG_5724-1030x686

Zhvillohet Debat Publik për zhvillimin e Platformës për L ...

Prishtinë, 13 nëntor 2015. Lëvizja FOL në kuadër të projektit “Përfshirja e të Rinjve në ...
111-1030x538

Lëvizja Fol dhe Komuna e Ferizajt nënshkruan Marrëveshje ...

Ferizaj, 04 nëntor 2015. Lëvizja FOL në vazhdimin e bashkëpunimit me komunat e ...

POLLS

No polls have been published yet