Platforma sedukorrupsioni.org do të tentojë të nxisë aktivizimin qytetar
të të rinjve në promovimin e luftës anti-korrupsion në sistemin e edukimit,
përmes teknologjisë informative dhe medieve sociale.

Kjo platformë do të jetë dritare ekskluzive ku të rinjtë dhe qytetarët e tjerë do të mund të informohen/edukohen rreth korrupsionit në sistemin e edukimit, shkaqeve dhe efekteve, formave të ndryshme të korrupsionit dhe çështjen më të rëndësishme se si të adresohet/raportohet korrupsioni në sistemin e edukimit në Kosovë nga të rinjtëSTATISTIKAT

3

Total raportime

Raste në progres

Raste të mbyllura

LAJMET

vazhdon-afatiii-2

Vazhdon afati për dorëzimin e Esesë “Korrupsioni n ...

Prishtinë, 22 Dhjetor 2016 – Lëvizja FOL mbështetur nga USAID Kosovo dhe Advoc ...
img_1689

Bashkëbisedimi me nxënës/e dhe student/e për Qytetari ak ...

Prishtinë, 9 Dhjetor 2016 – Lëvizja FOL për Ditën Ndërkombëtare Kundër Kor ...
finalese-sedukorrupsionin-2

Thirrje për Ese – Korrupsioni në Edukim ...

Prishtinë, Nëntor 2016 – Lëvizja FOL mbështetur nga USAID Kosovo dhe Advocacy ...

SONDAZHET

Nuk ka akoma asnjë sondazh të publikuar