vazhdon-afatiii-2

Vazhdon afati për dorëzimin e Esesë “Korrupsioni n ...

Prishtinë, 22 Dhjetor 2016 – Lëvizja FOL mbështetur nga USAID Kosovo dhe Advoc ...
img_1689

Bashkëbisedimi me nxënës/e dhe student/e për Qytetari ak ...

Prishtinë, 9 Dhjetor 2016 – Lëvizja FOL për Ditën Ndërkombëtare Kundër Kor ...
finalese-sedukorrupsionin-2

Thirrje për Ese – Korrupsioni në Edukim ...

Prishtinë, Nëntor 2016 – Lëvizja FOL mbështetur nga USAID Kosovo dhe Advocacy ...
masht

MASHT-i inkuadron platformën në web-faqe ...

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka inkuadruar platformën “s’edukorrupsionin ...
Untitled - ferizaj ballina e komunës

Komuna e Ferizajit, inkuadron platformën në web faqe ...

U inkuadrua platforma “s’edukorrupsionin” edhe në web-faqen e Komunës së Ferizajit, si mund ...
Podujeva - WEB

Komuna e Prishtinës dhe Podujevës, inkuadrojnë platformë ...

U inkuadrua platforma “s’edukorrupsionin” edhe në web-faqet e Komunës së Prishtinës dhe Ko ...